Eva & Klemen

Sva poročna fotografa, ki rada ustvarjava trenutke ljudi, saj ni lepšega, kot ujeti del ljubezni, ki bo ostala v spominu zavedno. Sva zelo preprosta in zaljubljena drug v drugega. Fotografija pa je bila že od začetka del najinega življenja. Kadar pa ne stojiva za fotoaparatom, čas preživljava skupaj, kjerkoli to je. Ali je to v naravi ali pa objeta pogledava kakšno serijo. Najin stil je del naju in v njem je veliko čustev. Vsako zgodbo dokumentirava, kot se odvija, saj ne želiva dodajati nečesa, kar bi bilo izmišljeno.

“KAJ LAHKO PRIČAKUJETA ?”

Vajina poroka je najbolj čustveni dan vajinega življenja, in verjetno si želita ujeti prav vsak trenutek, ki ga doživljata. Do tega trenutka je lokacija zagotovo že potrjena, poročna obleka kupljena, poročni šopek naročen, kar vaju postavlja le še pred odločitev najti najboljšega poročnega fotografa. Tu pa vama z veseljem lahko pomagava, saj poznava skrbnost poročnega dne, pomembnost ljubezni, ki jo nosita. In zato od naju lahko pričakujeta, da sva v svetu poročne fotografije, ker verjameva v svoje pare in v svoje delo, v katero vlagava svojo dušo in srce, ostalo pa prepuščava fotografijam.

“ALI SVA PRAVA ZA VAJU ?”

Najin stil je spontan, loviva trenutke, kot se odvijajo, ujameva ljubezen, ki jo delita. Vedno pa se postaviva pred izziv in iščeva tudi tisto iskrico, s katero bo vajina zgodba izstopala, in bosta s ponosom in z veseljem pregledovala fotografije in podoživljala vsa doživeta čustva. Torej, ali sva prava za vaju? Najboljše, da skupaj odkrijemo, da naju bolje spoznata in to presodita sama.

KOLIKO FOTOGRAFIJ BOVA PREJELA ?

Med 700–800 fotografij za celodnevno poroko. Vsaka poročna kolekcija pa je podrobno opisana tudi v najini poročni ponudbi.

VAJU SPOZNAVA TUDI PRED POROČNIM DNEM ?

Seveda! Meniva, da je pred odločitvijo pomembno tudi spoznati obraz, ki predstavlja artistično ustvarjanje. Ob topli kavi bova iz prve roke predstavila najin stil fotografiranja, da bosta lahko začutita najino ljubezen do poročnega dne. Pogovorili se bomo o vseh vajinih željah, kar pa je tudi odlična priložnost, da nama zaupata vajine načrte in ideje. Naše srečanje je seveda brez obveznosti, le prijateljski pogovor, ki upajoče pomaga pri odločitvi, da sva prava za vajin dan.

KDO IMA AVTORSKE PRAVICE ?

Vse fotografije so avtorska pravica Poročne Alphe – poročna fotografa, seveda pa imata vso pravico naložiti fotografije na socialna omrežja, email ali jih natisniti kakor želita.

KDAJ VAJU LAHKO REZERVIRAVA ZA NAJIN DAN?

Vsako leto se datumi polnijo precej drugače kot leto poprej, zato predlagava da se ne obotavljata predolgo. Ko imata potrjen datum ali lokacijo se lahko rezervacija prične. Zagotovo se vedno najde kakšen prost datum, zato le pogumno povprašajta.

KOLIKO ČASA ČAKAVA NA FOTOGRAFIJE?

Vse najine fotografije so skrbno izbrane in obdelane, zato tudi potrebujeva čas, da so le-te v stilu, ki je le najin. Čas obdelave fotografij je povsem odvisen od zasedenosti terminov. Zagotavljava pa, da bosta vajine fotografije prejela v roku 20 delavnih dni. Zelo rada pa nekaj dni po fotografiranju tudi presenetiva z nekaj fotografijami za pokušino, da je čakanje lažje :).

ALI PONUJATA TUDI FOTO KNJIGE?

Seveda, zelo sva ponosna na svoje delo in nama najlepši so spomini v knjigi. Ponujava visoko kvalitetne fine art knjige, ki vama jih udi osebno predstaviva.

BOVA PREJELA POLNO RESOLUCIJSKE FOTOGRAFIJE?

Da, vse fotografije bodo artistično obdelane v najinem stilu, ki ga vidita v galeriji in bodo v polni resoluciji.