“Wedding is a unique life time event”

 

Poroka oziroma poročni dan je dogodek, ki je prvenstveno namenjen samo vama. Vsak par je nekaj posebnega, saj se v vsaki zaobljubi skriva tista iskrena iskrica ljubezni, ki pripelje veselje na najina obraza. Poročni dnevi so si zelo različni, od romantično intimnih, samo s pričami, do po velikem številu povabljenih, mogočnih in velikih zabav. Razlikujejo se tudi obredi, ki so lahko le nekajurni s fotografiranjem v naravi, lahko pa se potegnejo globoko v noč in jutro. V slednjem primeru vaju spremljava tudi pri razrezu torte. Vedno sva se pripravljena popolnoma prilagoditi in prisluhniti vajinim željam.

Število fotografij, ki jih prejmeta niha od 300 pa tudi preko 800, odvisno od izbrane kolekcije. Vse fotografije, ki jih prejmeta na lesenem USB ključku so v polni velikosti ter shranjene v unikatni ročno izdelani škatlici.

 

POROČNE KOLEKCIJE

5 kolekcij na izbiro
poročni sestanek
2 fotografa (Eva & Klemen)
časovna pokritost od 4 do 16 ur
300 – 800 artistično obdelanih fotografij
vse fotografije v polni ločljivosti
licenca za tisk & deljenje fotografij z najbližjimi
plus nekaj ostalih majhnih presenečenj v končnem izdelku

“Love session”

 

Predporočno fotografiranje se lahko odvija med sproščenim sprehodom ali v prijetnem kotičku in je namenjeno samo vama. Midva vaju spremljava in med sproščenim zabavnim klepetom bosta zagotovo pozabila tudi na zadrego pred objektivom. Vse to bo pravi recept za prelep romantičen spomin na fotografiranje na vajini najljubši lokaciji. Če je še nimata, pa jo bomo poiskali skupaj! Da pa so fotografije v najinem stilu, fotografiranje poteka le v jutranjem vzhodu ali v prelepem sončnem zahodu.

 

PREDPOROČNA KOLEKCIJA

fotografiranje na izbrani lokaciji
fotografiranje poteka 2 – 3 ure
od 70 artistično obdelanih fotografij
potni stroški “vključeni v ceno
plus nekaj ostalih majhnih presenečenj
nepozabna izkušnja  ♥

Will your story be next?

Get in touch